Kaj prinaša letošnji Trnfest?

Foto: Davor Lovinčič
Foto: Davor Lovinčič
V KUD-u France Prešeren se v sredo začenja tradicionalni poletni festival Trnfest. Potekal bo do konca avgusta, obiskovalci pa bodo lahko izbirali med kulturnimi dogodki v 34 večerih.
Oglej si celoten članek

Trnovo bo z jutrišnjim odprtjem 20. Trnfesta znova gostilo številne umetnike, ki bodo oder za nastopajoče zavzeli vse do 28. avgusta. Brezplačen festival bo letos ponudil 34 večerov, kot prvi pa bodo nastopili francoski rockerji The Inspector Cluzo.

Največ pozornosti naj bi bili po pričakovanjih deležni še ameriška skupina Fishbone, francoska 15-članska pihalna zasedba Lapins Superstar ter hrvaški rockerji Bambi Molesters. V primeru slabega vremena bodo dogodki potekali v dvorani KUD France Prešeren. Od 25. do 28. avgusta bo od Mirja do Eipprove ulice še Emonska promenada, kjer bo poudarek na akrobatiki in ulični glasbi.

Organizatorji pričakujejo okoli 55 tisoč obiskovalcev. Po pričakovanjih se jih bo tudi letos veliko udeležilo Impro maratona, ki bo trajal 25 ur; za ljubitelje smeha pa pripravljajo tudi tri večere stand-up komike. Že šestič pa bo potekal tudi foto natečaj. Več podrobnosti najdete na spletni strani KUD France Prešeren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.