Kaj se dogaja pred ameriško ambasado?

Foto: epa Covid-19, Slovenija, policija, nadzor, občine
Foto: epa Covid-19, Slovenija, policija, nadzor, občine
Policisti so kraj in okolico zavarovali, intervencija še poteka, pojasnjujejo na policiji.
Oglej si celoten članek

"Zaprta cesta, sosednje ulice, trakovi, polno policije. Kaj se dogaja v centru Ljubljane, pred ameriško ambasado," na družbenih omrežjih sprašujejo mimoidoči. 

Policija je bila nekaj pred 11. uro obveščena o sumljivem predmetu na vozilu pred varovanim objektom na Prešernovi ulici v Ljubljani. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so policisti v intervenciji preprečili dostop do omenjenega vozila in neposredne okolice, bombni tehniki pa so predmet s pomočjo robota odstranili in nato tudi pregledali. Ugotovili so, da ne gre za nevaren predmet, ampak za manjšo prazno posodo.

"Promet v okolici objekta so že sprostili, policisti pa na kraju še vedno zbirajo obvestila in ugotavljajo okoliščine suma storitve kaznivega dejanja. Po vseh zbranih obvestilih in znanih okoliščinah dejanja bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo," je še  pojasnila predstavnica PU Ljubljana Aleksandra Golec. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:01 16. November 2020.

    A niso partizani v gozdovih?

  • 14:16 16. November 2020.

    Menda je Janša pustil tam manjšo (prazno) posodo zadnjih ostankov svoje razsodnosti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.