Kaj se dogaja s Partis.si, je res mrtev?

Foto: zajem zaslona
Foto: zajem zaslona
Priljubljena slovenska stran je bila nenavadno dolgo časa nedostopna.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh so si uporabniki spletne strani Partis.si verjetno grizli nohte, saj stran, prek katere slovenski uporabniki dostopajo do torrent datotek, za krajši čas že nekajkrat ni bila dostopna. Od včerajšnjega dne pa je bil dostop do nje povsem onemogočen. 

Po spletnih forumih so se začela vrstiti vprašanja, kaj se dogaja s Partisom in ali se že uresničuje grožnja nove evropske direktive o avtorskih pravicah na digitalnem trgu, ki bi lahko po eni od razlag tovrstno združevanje avtorsko spornih vsebin kriminaliziralo tudi v Sloveniji. 

Kot so nam povedali pri dobro obveščeni stranki Pirati, je šlo pri trenutni nedostopnosti resnično le za tehnično nadgradnjo spletne strani. Spletna stran je medtem že na voljo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 21:09 6. Julij 2019.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilo podjetje, od katerega lahko dobite hitro posojilo, nudimo vse vrste posojil …

  • 21:04 2. Julij 2019.

    očitno so nekateri prišli navzkriž, ali je pa posredovala tuja služba, ... sicer je pa to pač deljenje vsemogočih vsebin …

  • 19:59 2. Julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.