Kaj se je po glavi motalo 11-letniku?

Foto: PIC (spletna kamera)
Foto: PIC (spletna kamera)
Policija je prestregla kolesarja, ki je zašel na avtocesto.
Oglej si celoten članek

Prometno-informacijski center je okoli 15.30 objavil opozorilo voznikom, da je na gorenjski avtocesti med priključkoma Šmartno in Ljubljana Brod v smeri Ljubljane zaradi kolesarja na vozišču oviran promet. Val 202 je medtem poročal, da je na avtocesti s kolesom otrok. 

Kot nam je kasneje sporočila Nataša Pučko s Policijske uprave Ljubljana, je bila policija o dogodku obveščena okrog 16. ure, in sicer naj bi deček s kolesom na uvozu Šmartno v smeri Ljubljane želel zapeljati na avtocesto.

Policisti so informacijo nemudoma preverili in 11-letnega dečka na uvozu prestregli. V razgovoru s starši je bilo ugotovljeno, da je brez njihove vednosti odšel od doma in vzel kolo.

V dogodku deček ni bil poškodovan, policisti so ga odpeljali domov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.