Kaj smo razkrili januarja?

Foto: Žurnal24
V Žurnalu24 smo v mesecu januarju med drugim pisali o izdatkih Pahorjevih ministrov za SMS-e, skladiščenju drog v Gotenici in privilegijih študentske elite.
Oglej si celoten članek

 

 

Izdatki pod drobnogledom

 

Pahorjevi za sporočila porabijo sto tisoč €
Mediji smo bili v kriznem letu precej pozornejši na izdatke vlade. Januarja smo tako v Žurnalu24 razkrili, da Pahorjevi ministri samo za SMS-klipinge na mesec porabijo sto tisoč evrov. Posel je kot edini ponudnik dobil državni Mobitel.

 

 

Policijske akcije

 

Gotenica je največje skladišče droge
Najbolj varovano vojaško območje in podzemsko zaklonišče pri Kočevju je tudi hramba zaseženih prepovedanih drog, smo razkrili 26. januarja. Po naših informacijah bunkerji v Gotenici pokajo po šivih.

 

 

Leto študentskih zdrah

 

Privilegiji študentske elite
Predsednik Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOUL) lahko na službene stroške govori več kot katerikoli od ministrov. Telefonski limit Jerneja Štromajerja, ki ga plača ŠOUL, znaša kar 150 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.