Kajakaš ostal ukleščen pod skalo

Foto: Žurnal24
Soča je vzela življenje kajakaša. 31-letnik se je prevrnil in ostal ukleščen pod eno izmed skal.
Oglej si celoten članek

Skupina štirih nemških državljanov se je danes namenila z lastnimi kajaki na reko Sočo. V reko so vstopili med Trnovim ob Soči in Kobaridom, v kraju imenovanem Otona.

Po krajšem spustu se je 31-letni kajakaš s kajakom prevrnil. Pri tem je padel iz kajaka, tok vode pa ga je zanesel pod eno izmed skal, kjer je ostal ukleščen, so sporočili s PU Nova Gorica.

Prijatelji so 31-letniku priskočili na pomoč- njegovo glavo so držali nad gladino vode. V tem času je eden stekel na cesto in s pomočjo naključnega občana poklical pomoč. Kajakaš je kljub hitri pomoči poškodbam podlegel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.