Kako je zaslužil 19 milijonov?

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Hišne preiskave. Policija temeljito preiskala enega od najbogatejših Slovencev.
Oglej si celoten članek

Pozno popoldne naj bi policija po večurnem pridržanju na prostost izpustila Tomaža Ročnika, velenjskega podjetnika, in Dragico Murko, direktorico v Ročnikovem pekarskem podjetju Klasje. Policija naj bi oba pridržala med tem, ko so preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada na njunih domovih in v podjetju včeraj opravili hišne preiskave.

Foto: Gregor Katič Klasje

Krovna nad hčerinsko

Kriminalisti naj bi na štirih naslovih zasegli domnevno ključne dokaze, da naj bi Ročnik in Murkova prek Ročnikovega podjetja Fraktal-consulting poskušala za več kot 19 milijonov evrov oškodovati hčerinsko podjetje. Murkovi in Ročniku naj bi zato zasegli precej listin in tudi osebne računalnike. "V hišnih preiskavah, v katerih je sodelovalo 20 preiskovalcev, so iskali poslovno dokumentacijo in druge materialne dokaze, ki bodo služili kot dokazi v nadaljnjem kazenskem postopku," so povedali na policiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:56 11. Maj 2013.

    alenka nebi ti zaplenila tega denarja mogoce v korist narodu ?

  • 14:04 18. April 2013.

    Še PETRA TEVŽA malo povohajte! Tako boste vsaj malo opravičili regres gospoda policajčki!

  • 14:04 18. April 2013.

    Še PETRA TEVŽA malo povohajte! Tako boste vsaj malo opravičili regres gospoda policajčki!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.