Kako lahko prihranite 168 evrov letno?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ena od večnih skrbi je povezanost s starši, ki ne živijo blizu vas, so morda v domu upokojencev ali živijo sami. Se pa radi pogovarjajo in komunicirajo po telefonu.
Oglej si celoten članek

Mobilna telefonija te stike lahko naredi bolj pogoste, občutke krivde, da nisi blizu, manjše. Komunikacija po telefonu postaja vse bolj pomemben stik s svetom, tudi za starejše. Tukaj pa se poraja vprašanje, kateri paket je za starejše primeren? Nizke pokojnine so včasih težava. Predstavljajte si brezskrbne pogovore za samo 6,9 eur na mesec, kar je ugodna cena, ki vašega proračuna ne bremeni pretirano. In ravno to vam ponuja izimesec

Paket brez vezave izimesec je cenovno privlačen –za nizko ceno boste zakupili paket enot, prilagojen vašim potrebam.

Da bi bili dobri nameni doseženi, vi pa ne v skrbeh, kakšen telefonski račun vas bo čakal v poštnem nabiralniku, je izimobil pripravil paket izimesec S, ki ponuja 1500 enot po izbiri uporabnika (minute pogovorov, prenosa podatkov oziroma sms-jev), cena paketa pa je le 6,9 eur na mesec. Paket je prilagojen uporabnikom, ki več kot takšne količine mobilnih enot sploh ne potrebujejo. Cena paketa je nizka, vezave ni, kakovost vseh storitev pa na najvišji možni ravni, saj izimobil gostuje v omrežju Telekoma Slovenije.

Zakaj bi plačevali več, kot dejansko potrebujete in porabite? 

Statistični podatki kažejo (vir: izračun narejen po podatkih Statističnega urada RS in poročilih AKOS-a za prvo trimesečje 2016), da je v prvem trimesečju letošnjega leta povprečni uporabnik v Sloveniji porabil manj kot 570 enot mobilnih storitev na mesec, povprečen mesečni strošek za mobilno telefonijo pa je bil v letu 2015 kar 21 eur na posameznega uporabnika (vir: podatki Mediane za leto 2015). Povprečno plačujemo torej več, kot dejansko porabimo.

Zato so paketi izimesec prava odločitev za tiste, ki želite nadzor nad porabo mobilne telefonije. S paketi izimesec se enostavno vnaprej odločite, koliko želite plačati za mobilno telefonijo. Mobilni račun polnite preko SMS-a, plačujete pa lahko tudi preko bančnega trajnika brez vezave!

Da bo poraba mobilnih storitev izimesec kar najbolj preprosta, lahko svoj mobilni račun polnite preko SMS sporočil in ga plačate tudi preko bančnega trajnika. Mobilni račun se vam napolni takoj, plačujete pa vedno za nazaj, enkrat mesečno, direktno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami. Na tak način lahko polnite kadarkoli, 24 ur na dan in kjerkoli. S SMS polnitvijo lahko plačujete storitve ali polnite izimobilove mobilne račune tudi, če sami niste uporabnik izimobila.

 

Poleg te storitve in ostalih klasičnih načinov polnjenja (z vrednostnim bonom, ki ga lahko kupite praktično povsod:  v trgovinah, trafikah, na pošti, na bencinskih servisih), si lahko mobilni račun polnite tudi na izimobilovi spletni strani. 

Več informacij najdete na www.izimobil.si ali brezplačni številki 080 88 11. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.