"Včeraj smo šli planinarit. Celo sneg smo našli!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Turisti v avstrijskih Alpah zaradi pomanjkanja snežne odeje in toplega vremena planinarijo in se sončijo.
Oglej si celoten članek

Več avstrijskih zimskih letovišč, ki smučarje sprejemajo od konca novembra, se trenutno sooča s pomanjkanjem snega po tednih neobičajno toplega vremena.

PREBERITE ŠE:


Fotografije iz avstrijskega letovišča Seefeld prikazujejo turiste, kako sedijo na ležalnikih in uživajo na soncu, nekateri samo v vetrovkah, ko temperature zraka dosegajo tudi 9 stopinj Celzija.

Drugi se na socialnih omrežjih razpravljajo, kako so spremenili počitniške načrte, ki sedaj vključujejo planinarjenje in obiskovanje lokalnih mestec.

Joh Iyer iz Londona je na Twitterju zapisala: "Oddih v Insbrucku, Avstrija. Veliko sonca in malo snega."

Eva Maierhofer iz Avstrije pa pravi: "Včeraj smo šli planinarit. Celo sneg smo našli ... #Avstrija"

Nek drug uporabnik je zapisal: "Decembra nobenega snega v Avstriji. Morda bi se moral malo pozanimati, preden sem prišel."

Zapis Ingrid Guzman iz Londona se glasi: "Krasen razgled, a kje je sneg? Lokalci pravijo, da je to najbolj topel božič v zadnjih 15 letih v Avstriji."

Lansko leto je bila ena najslabših sezon, saj je bilo dovolj snega šele po novem letu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.