Kakšna sporočila so na Twitterju namenili proslavi ob dnevu državnosti?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenija danes praznuje dan državnosti in 26. obletnico osamosvojitve. Vrhunec prazničnih prireditev je bil že v soboto zvečer. Na Kongresnem trgu v Ljubljani je bila osrednja državna proslava z govorom predsednika republike Boruta Pahorja. Twitter je po govoru takoj zaživel.
Oglej si celoten članek

Predsednik Pahor je v govoru na Kongresnem trgu ocenil, da je Slovenija absolutno sposobna urejati vse izzive v korist njenih nacionalnih interesov, skupnih evropskih ambicij in čezatlantskega zavezništva. Pobrskali pa smo tudi po Twitterju, kjer so se tako na Pahorjev govor, kot praznovanje oglasili številni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 14:23 25. Junij 2017.

    Najbrž je šel na 14-dnevni dopust v klet Cankarjevega doma, da še enkrat podoživi, kako se je skrival leta '91!

  • 11:48 25. Junij 2017.

    Ali misliš, da za mlado inteligenco proslava ni bila "pregloboka". Ali je mlada inteligenca pametnejša od ostalih?

  • 11:04 25. Junij 2017.

    Tisti, ki na takih proslavah pogrešate razne mambo kingse, victory in modrijane - obstaja aplikacija za vse gasilske veselice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.