Kakšne praznike napovedujejo vremenarji

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Znana ameriška meteorološka agencija Accuweather nam za božične praznike napoveduje suho vreme, na silvestrovo pa dež in meglo.
Oglej si celoten članek

"Suho vreme se bo še kar nadaljevalo, verjetnost padavin se bo nekoliko povečala šele po dvajsetem decembru," nam sporočajo slovenski meteorologi, kar pomeni, da se šele prihodnji teden povečuje možnost padavin, o kakšni resnejši napovedi za praznike, pa je zaenkrat še preveč tvegano govoriti. 

Znana ameriška meteorološka družba vendarle napoveduje za nekoliko dlje in nam sporoča, da bo na letošnji božič po vseh Sloveniji suho, temperature pa tam od dve do sedem stopinj Celzija. Koledarska zima 2015/ 2016, ki nastopi v tem času, se bo torej začela z blagimi temperaturami, snega ne bo. 

Na silvestrovo megla 

Če imajo ameriški meteorologi prav, nam bosta silvestrovo pokvarila megla in dež. 31. decembra zvečer bo v prestolnici, kjer na prostem silvestruje največ ljudi, deževalo, temperature pa okoli dve stopinji Celzija. Ognjemet bi lahko pokvarila megla. 

Na prvi dan novega leta bo ravno tako toplo za ta letni čas, do šest stopinj Celzija naj bi namerili čez dan, pat tudi deževalo bo. Podobno vreme bo tudi na prvi novoletni vikend.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:26 15. December 2015.

    februarja je bilo zmeri mrzlo...

  • 15:36 15. December 2015.

    Accuwether je tako siguren z napovedmi vremena,da bi bilo vseeno,če jih poda kakšen "intelektualec" iz bližnjega vzhoda.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.