Kakšni obrazi, zdaj se slikajo noge

Foto: Instagram Ljubljana
Foto: Instagram Ljubljana
Vsi, ki želijo sodelovati, morajo na Instagramu objaviti fotografijo stopal na prenovljeni Slovenski cesti, jo ustrezno označiti. Sledi razstava fotografij.
Oglej si celoten članek

Slovenska cesta je iz prej zelo prometne glavne mestne ulice postala prijeten prostor in sprehajališče, na katerem prebivalke in prebivalci z veseljem preživljajo svoj prosti čas sporočajo z mestne občine, kjer so spomladi postavili tudi cyanometer, ki dokazuje, da imamo v prestolnici zaradi prenove veliko boljši zrak.   

 

Velika zanimivost te glavne mestne ulice pa so kot kaže tlakovci, postavljeni v zanimivem geometričnem vzorcu, zaradi česar se mladi še kako radi radi fotografirajo.

Zato so na mestni občini tudi pripravili ta projekt, imenovan #ljfootie. Že na prvi dan je bilo na njem več kot trideset #LJfootijev, danes jih je zbranih že okoli šestedeset. 

Na mestu pojasnjujejo, da gre za projekt podoben selfijem, vendar so na fotografijah stopala in ne obrazi.  Kako sodelovati? 

Na Instagramu objavite fotografijo svojih stopal na Slovenski cesti, jo označite z #LJfootie in tako sodelujte v izboru fotografij za razstavo, ki jo bodo pripravili septembra in sicer na informacijski točki Točka.Zate..

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.