Kakšno bo vreme za vikend?

Foto: Profimedia
Najlepše bo sobotno dopoldne ...
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci za danes napovedujejo delno jasno vreme s spremenljivo oblačnostjo. "Predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte," napoveduje Agencija za okolje. "Bolj verjetne bodo v zahodni polovici Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 25 stopinj Celzija."

xxx

Jutri bo spremenljivo oblačno, predvsem popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. "Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14, najvišje dnevne od 21 do 26 stopinj Celzija," pravijo pri Arsu. 

V petek in soboto bo vreme nestanovitno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami in posameznimi nevihtami. "Na Primorskem bo v petek pihala šibka burja, ponekod drugod severovzhodni veter," pišejo pri Arsu. 

V nedeljo bo nad Alpami in severnim Sredozemljem nastajalo višinsko jedro hladnega zraka, ki bo tudi prihodnji teden še vplivalo na vreme pri nas.

Foto: Arso Modelska napoved za deset dni V soboto bo dopoldne sončno, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. "Od nedelje do četrtka bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, predvsem plohami in posameznimi nevihtami," pišejo pri Arsu. "Nekoliko hladneje bo, od ponedeljka do četrtka bodo najvišje dnevne temperature do okoli 20 stopinj Celzija."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.