Kam je izginil tuji študent?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V Ljubljani še vedno pogrešajo tujega študenta.
Oglej si celoten članek

V slovenski prestolnici je videti objave o pogrešanem študentu iz Italije. 26-letni Davide Maran sodeluje v Erasmusovi študentski izmenjavi; nazadnje so ga videli prejšnjo nedeljo na Kersnikovi ulici v Ljubljani, ko se je zabaval v tamkajšnjem klubu K4.

Prebival je v hostlu na Poljanski cesti, a do svojega bivališča ni prispel, njegov mobilni telefon je nedosegljiv, za njim so se izgubile vsakršne sledi.

Po Ljubljani plakate o pogrešanem moškem obešata njegov oče in stric, ki obupano iščeta pogrešanega.

Foto: Facebook Davide Maran

Ko so ga nazadnje videli v omenjenem klubu, je bil oblečen v temno zeleno jakno, obut v rjave čevlje, imel je črno kapo. Policija prosi vse, ki bi imeli kakršnokoli informacijo o pogrešanem, naj to sporoči na policijsko postajo Ljubljana Center na številko 01 475 0600, na intervencijsko številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:11 3. April 2018.

    So potapljači že pregledali Ljubljanico?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.