Kamion zaprl avtocesto

Foto: Žurnal24 (Foto: Špela Mohorič)
Na primorski avtocesti je tovorno vozilo zaneslo čez vse pasove. Zaradi požara je bila cesta do nedavnega zaprta, a kolone so še vedno na vzporedni cesti Senožeče–Razdrto.
Oglej si celoten članek

Ob 18.19 je na avtocesti med Razdrtim in Postojno tovorno vozilo zaneslo čez vse pasove, so sporočili z republiškega centra za zaščito in reševanje. Vozilo je zagorelo. Gasilci iz Razdrtega so požar pogasili ter požarno zavarovali kraj nesreče in cesto zaprli.

Avtocesta je bila še okoli 20.30 zaprta. Vozila, ki so bila v koloni, so po podatkih državnega prometno-informacijskega centra (PIC) spuščali po odstavnem pasu, sicer pa je bila narejena preusmeritev. Vozila iz Kopra so morala na izvoz Senožeče, vozila iz smeri Nove Gorice pa na izvoz Vipava ter nato v Postojni nazaj na avtocesto. Kolona je bila od Senožeč do Razdrtega, torej kakih sedem kilometrov.

Po podatkih PIC so posledice nesreče zdaj odstranjene. Na vzporedni cesti Senožeče–Razdrto so še vedno zastoji.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.