Kamnarjeva namesto Cvikla

Foto: Žurnal24 Franci Križanič se bo moral posloviti od Kamnarjeve. (Foto: Žurnal24)
Desna roka finančnega ministra Francija Križaniča Helena Kamnar bo postala nova generalna sekretarka vlade.
Oglej si celoten članek

To je po seji vlade napovedal premier Borut Pahor. Helena Kamnar velja za nepogrešljivo na finančnem ministrstvu, česar se zaveda tudi Pahor, kljub temu pa si jo je  zaželel na mestu generalnega sekretarja.

Dosedanji generalni sekretar Milan M. Cvikl se bo od funkcije poslovil, ker želi postati član Evropskega računskega sodišča.

Pahor pravi, da si na tem mestu želi nekoga, ki ga bo tudi pokritiziral, če bo menil, da premier ne ravna prav in Kamnarjeva se mu za to zdi najbolj primerna, zato jo bo predlagal na Cviklovo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.