Kamnik: Pozvonila, pokazala pištoli, vzela mobilni telefon

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Oborožen rop v Kamniku. Zamaskirana moška sta oropala stanovalce.
Oglej si celoten članek

Okrog pol devetih zvečer so bili ljubljanski policisti obveščeni o ropu, ki se je zgodil na območju Kamnika. Kot so ugotovili policisti, sta dva zamaskirana moška najprej pozvonila pri vratih zasebnega stanovanja.

Nič hudega sluteči oškodovanec jih je odprl, nakar sta neznanca s vstopila v stanovanje in dvema stanovalcema naročila, naj se uležeta na tla. Grozila sta s "predmetoma, podobnima pištoli", je zapisano v policijskem sporočilu.

Pregledala sta stanovanje in pri tem vzela mobilni telefon, nato pa pobegnila neznano kam. V dogodku k sreči ni bil nihče poškodovan. Policisti neznanca intenzivno iščejo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:02 29. Julij 2015.

    Vsakič je pač potrebno pogledati, kdo zvoni ali trka.<br />Seveda še najbolj ponoči.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.