Kamnik: Vlak trčil v mladoletnico, hudo poškodovano prepeljali v UKC LJ

Foto: Saša Despot vlak
Sinoči malo pred 19. uro je na železniški progi med Duplico in Kamnikom vlak iz smeri Ljubljane trčil v mladoletno osebo, so sporočili s PU Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Po do sedaj zbranih obvestilih se je mladoletna oseba, ki je bila v skupini drugih mladoletnikov, preveč približala tirom. Po trku so hudo poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

Kot so še sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana, policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in ugotavljanje okoliščin, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.