Kanadski psiho dele telesa poslal šolama?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nov preobrat v primeru kanadskega psiha. V dveh kanadskih šolah dobili paketa s stopalom in dlanjo.
Oglej si celoten članek

Ravno drugo stopalo in dlan sta bila dela telesa umorjenega in razkosanega Jun Lina, ki ju oblasti še niso našle. Drugo roko in dlan svoje žrtve je Luka Rocco Magnotta poslal na sedež vladajoče konservativne stranke in na neznan naslov: okrvavljen paket so odkrili v skladišču pošte. 

Čeprav so pogrešali le še ta dva dela telesa, za zdaj policija ni potrdila, da pripadata Linu.

Učenci v šoku

Paketa z grozljivo vsebino sta bila poslana na naslov osnovne šole False Creek in zasebne deške šole St. George v Vancouvru.

"Ni znakov, da bi bil naslovnik kdo od učiteljev ali učencev," je povedal namestnik vodje vancouvrske policije Warren Lemcke. Učenci in zaposleni na obeh šolah pa so razumljivo pretreseni.

Starši prispeli v Montreal

Kanada pospešeno pripravlja zahtevo za izročitev Magnotte, ki so ga aretirali v Berlinu. Devetindvajsetletnik je že napovedal, da se na izročitev ne bo pritožil.

Med tem so v Montreal že prispeli Linovi starši, ki se bodo sestali s policijo in tudi dali izjavo za javnost.

Del svoje žrtve tudi pojedel


Še naprej razburja video, na katerem naj bi bil posnet umor in zverinsko izživljanje Magnotte nad Linom. Čeprav niso uspeli z gotovostjo potrditi, ocenjujejo, da je Magnotta truplo tudi jedel.
"Kakorkoli, nagnusno in nazorno je, se to vidi na videu," je dejal Ian Lafreniere, načelnik policije iz Montreala.

Po poročanju AP je na posnetku videti moškega, ki z ostrim predmetom, ki se sicer uporablja za drobljenje ledu, zabada golega, zvezanega moškega. Posneto je, kako razkosa telo in ima spolni odnos. Po poročanju agencije ni neposredno videti, kako jé truplo, videti pa je, da uporablja vilice in nož. Policija je pridobila daljši nemontiran posnetek, vendar vseh podrobnosti zaradi nazornosti ni razkrila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.