Kandidat za poslanca se je tik pred soočenjem zgrudil

Kandidat za evropskega poslanca na dodatnih zdravstvenih pregledih.
Oglej si celoten članek

Nosilec liste Dobra država Peter Golob bi moral sodelovati na včerajšnjem, zadnjem  predvolilnem soočenju zunajparlamentarnih strank, ki kandidirajo za mesta v Evropskem parlamentu, vendar ga v studiu RTV Slovenija ni bilo. Njegovo mesto je ostalo prazno, voditeljica oddaje Mojca Širok pa je pojasnila, da bodo Dobri državi zagotovili možnost nastopa v drugem terminu. 

"Nekaj sekund pred začetkom sinočnjega soočenja se je kandidat Dobre države v studiu zgrudil. Poklicali smo zdravniško pomoč in Peter Golob je v spremstvu zdravnikov med oddajo zapustil studio TV Slovenija," so danes sporočili z RTV Slovenija.

Zgrudil se je že na prejšnjem soočenju

Peter Golob je imel težave že med soočenjem 16. maja, ko ga je v studiu zaradi slabosti omedlel, zato so zanj poklicali zdravniško pomoč.

Nepričakovano Kandidat za evropskega poslanca med oddajo omedlel

Golob je naslednji dan na svojem FB profilu pojasnil, da se je vrnil iz UKC LJ, kjer so opravili vse potrebne preiskave in potrdili, da je "čil, zdrav in v polni formi za stopnjevanje tempa v prihajajočem tednu."

xxx

Na dodatnih preiskavah

Kot kaže pa temu ni tako. Kakšen ja razlog, da v studiu manjka en kandidat, na TV Slovenija včeraj niso pojasnili, iz Dobre države pa so na naše vprašanje zakaj njihov kandidat ni sodeloval v soočenju, odgovorili: "Gospod Golob je na dodatnih zdravstvenih pregledih. Sicer je gospod Golob v tem tednu sodeloval v številnih predvolilnih aktivnostih, od soočenja na Nova24TV, na zaključni predvolilni novinarski konferenci Dobre države, do soočenja z mladimi na MMC RTV Slovenija".  

Na vprašanje, kakšen je razlog, da v studio niso poslali drugega kandidata pa v Dobri državi odgovarjajo, da to terminsko in organizacijsko žal to ni bilo mogoče.

Opozarjajo na medijsko blokado

V Dobri državi so sicer pred zaključkom kampanje za evropske volitve opozorili na medijsko blokado ter neenakost parlamentarnih in neparlamentarnih strank. "Eno je nacionalni medij, ki bi moral spoštovati zakonska določila. Če so pri prejšnjih volitvah lahko soočili vse stranke, zakaj je sedaj uredniška politika, da se loči na parlamentarne in neparlamentarne," je povedal za STA povedal predsednik stranke Bojan Dobovšek. Predlagal je, da bi se stranke v soočenjih ločilo na tiste, s predstavniki v Evropskem parlamentu, in tiste, ki jih v sedanjem sklicu nimajo.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:58 25. Maj 2019.

    Ako bo v Evropskem parlamentu treba roko vzignit, bo pa omedlel? Dajte no!

  • 06:53 25. Maj 2019.

    Bolna oseba ne more sprejemati pravih rešitev, Sploh pa ne taka, ki omedleva. Res pa je, da je plača evropskega …

  • 20:25 24. Maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.