Kandidaturo vložil še Türk

Foto: Žurnal24 Türk bi se uvrstil v drugi krog, zbral pa bi le nekaj odstotkov manj kot Peterle
Danilo Türk je uradno vložil kandidaturo za jesenske predsedniške volitve. Do zdaj mu je uspelo zbrati 10.787 podpisov podpore.
Oglej si celoten članek

Napovedani predsedniški kandidat Danilo Türk je na sedežu državne volilne komisije uradno vložil kandidaturo za jesenske predsedniške volitve.

Čeprav je zbral že več glasov, kot jih potrebuje za vložitev kandidature s podporo volivcev, bo z zbiranjem podpisov in obiski krajev po Sloveniji nadaljeval, saj je to, kot pravi, "simbolično pomembno".

Volilnega izida Türk neželi napovedovati, pravi pa, da je odločen in kandidira z voljo zmagati. Glede nadaljevanja predvolilne kampanje ne napoveduje bistvenih sprememb. "Nadaljevali bomo običajne dejavnosti in ne mislimo voditi kakšne ekstravagantne kampanje," je še povedal Türk, ki sicer nastopa tudi s podporo Socialnih demokratov, združenja Zares in stranke DeSUS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.