Kangler pojasnil, zakaj je imel pet glasovnic

Foto: Epa
Foto: Epa
Franc Kangler je objavil fotografijo petih glasovnic s predčasnega glasovanja, zdaj je pojasnil, od kod mu toliko glasovnic.
Oglej si celoten članek

"Ne vem sicer, kaj vas moti, če gredo sin, mati, teta, stric in sestra grejo skupaj volit in član volilne komisije ne nasprotuje, da se glasovnice poslikajo! Vem da vas boli!" je na tviterju zapisal Kangler. Njegov zapis smo sicer lektorirali in dodali nekaj vejic. 

Danes se je na njegov zapis odzvala Državna volilna komisija. "Ravnanje volilnega odbora, ki je takšno fotografiranje dopustil, je bilo napačno. Poleg tega objavljanje glasovnic na družbenih omrežjih ni primerno," so zapisali. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 08:52 24. April 2022.

    Kangler je takšen primitivec, da edino od njega lahko to pričakuješ. Trenurna vlada je večkrat dokazala da se požvižga na …

  • 20:42 23. April 2022.

    Ravno zaradi takih politikantov že leta volim tistega, za katerega upam, da bo naredil najmanj škode !!

  • 20:26 23. April 2022.

    Kangler je poštenjak. Kolko je on sena prodal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.