Kangler še upa

Foto: BC/Mediaspeed
Foto: BC/Mediaspeed
Univerzijada. Janković je takšne ne podpira.
Oglej si celoten članek

“Evropska prestolnica kulture (EPK) ima vso mojo podporo. Je tudi moj projekt. Univerzijade pa ne podpiram, vsaj ne z drago infrastrukturo,” je še pred volitvami na Družabnem družboslovju v mariborskem KGB napovedal Zoran Janković.

Raje vrtec kot curling

Spomnimo: Janković je takrat poudaril tudi, da je “EPK projekt celotne Slovenije, in če bo šlo karkoli narobe, bo tudi njemu nerodno”. Glede univerzijade 2013 pa je dejal, da je treba pogledati, kaj Maribor od objektov že ima. “Bodimo realni. Kaj Maribor bolj potrebuje – vrtec ali dvorano za curling?” je Janković spraševal navzoče na Družabnem družboslovju.

“Upam, da ne bo pozabil”

V pričakovanju podpore obema projektoma pa je že tudi Franc Kangler, župan Mestne občine Maribor. “Tudi univerzijada je nacionalni projekt; upam, da tega Janković ne bo pozabil,” je dejal za Žurnal24. Spomnimo, da je Kangler po tihem upal na dodatnih deset milijonov evrov po volitvah od države. Na naše vprašanje, ali nanje še vedno računa, je odvrnil: “Bomo videli, kaj še bo.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.