Kanuist ostal v Savi Bohinjki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sobotno veslanje po Savi Bohinjki se je končalo tragično za kanujista. Pomoč je prišla prepozno.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili z Uprave za zaščito in reševanje, se je okoli 19. ure pod vasjo Ribno v občini Bled na Savi Bohinjki prevrnil veslač kanuja in ni izplaval do čolna.

Gasilci PGD Bled in blejski potapljači ter vodniki z iskalnimi psi so pregledovali strugo in obrežje od mostu v Ribnem proti sotočju v Radovljici. Okoli 20. ure so osebo našli utopljeno v sifonu pod mostom na Selu pri Bledu.

Zaradi močnega toka vode pa se bo reševanje nadaljevalo zjutraj, ko bodo v Soteski dvignili nivo jezu in se bo pretok vode zmanjšal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.