Kaos na avtocesti: Zastoj dolg že osem kilometrov

Foto: Žurnal24 main Kolona na avtocesti
Na primorski avtocesti je med Uncem in Postojno proti Kopru zaradi del nastal daljši zastoj. Kolona vozil je po navedbah prometno-informacijskega centra dolga osem kilometrov. Obvoz je možen po vzporedni regionalni cesti Unec-Postojna.
Oglej si celoten članek

Dars je napovedal, da bosta danes med Uncem in Logatcem proti Ljubljani ter med Uncem in Postojno proti Kopru zaprta vozna pasova zaradi popravila cestno-vremenskih postaj.

Danes je vozni pas zaprt tudi na odseku med Ravbarkomando in Postojno proti Kopru zaradi odstranjevanja vegetacije. To bodo po napovedih Darsa odstranjevali še v nedeljo.

Kot še na spletni strani navaja Dars, ta konec tedna zaradi začetka počitnic v delu Nemčije in Avstrije pričakujejo povečan promet proti turističnim krajem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:47 8. Februar 2020.

    Poleti so za zastoje na teh nasih makadamih krivi tujci ki preckajo to kmetijo na poti na Hrvasko morje ,pozimi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.