Kaos na naših cestah

Foto: Promet.si
Foto: Promet.si
Na štajerski avtocesti v smeri proti Mariboru se je nekdo vozil po napačnem voznem pasu, zaradi naleta vozil v predoru Karavanke pa še vedno nastaja daljši zastoj.
Oglej si celoten članek

Policija ima danes na naših cestah polne roke dela.

Na avtocesti Maribor–Ljubljana, in sicer med priključkoma Domžale in Krtina, je bil zaradi voznika, ki je vozil v napačno smer, oviran promet. Včeraj se je podobna zgodba zgodila na avtocesti proti Ljubljani.

Pred tem je počilo v pedoru Karavanke. Zaradi naleta več vozil je bil predor zaprt v obe smeri. Več ur so poročali o dvokilometrskem zastoju do priključka Hrušica.

Zaradi prometne nesreče pa je popolnoma zaprta tudi cesta Cezanjevci–Ljutomer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:30 19. November 2012.

    V 6km predoru voziti brez varnostne razdalje in pa z hitrostjo, ki ne zagotavlja absolutno varnega zaustavljanja, si lahko privošči …

  • 18:27 4. November 2012.

    točno toliko, kot jih imaš ti!

  • 18:04 4. November 2012.

    Ostali vozniki verjetno med vožnjo srfajo po internetu in berejo tale članek... :/<br />Koliko razredov OŠ rabiš imet, da lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.