Kaos na primorski avtocesti, nesreča pri Mariboru

Foto: Saša Despot zastoji kolone ceste Foto: Saša Despot zastoji kolone ceste
Na primorski avtocesti pred Logatcem proti Kopru zaradi prometne nesreče promet poteka po enem pasu.
Oglej si celoten članek

Cesta Slivnica - Hoče - Maribor je zaprta zaradi prometne nesreče, zato že nastajajo daljši zastoji, sporočajo s Prometno-informacijskega centra. Obvoz je za vozila z vinjeto možen po Mariborski vzhodni obvoznici. 

Zaradi okvare vozila pa je na primorski avtocesti že dlje časa zaprt vozni pas med Uncem in Ravbarkomando proti Kopru.

Zastoji med Ljubljano in Koprom so med Postojno in Ljubljano proti Ljubljani na posameznih odsekih, potovalni čas se podaljša za približno 30 minut.

Zastoji so tudi od Ljubljane do cestninske postaje Log proti Kopru, potovalni čas se podaljša za 20 do 30 minut. Zastoji pa so tudi  pred Ravbarkomando proti Kopru in proti Ljubljani ter na regionalni cesti Ljubljana - Brezovica - Vrhnika - Logatec.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:49 29. Junij 2018.

    Ma kakšen kaos??? Kje je kaos? Počasi se premikajo v koloni po eden... to ni definicija kaosa!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.