Kar tri nesreče pri delu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Včeraj so se zgodile tri nesreče pri delu: en moški se je porezal z žago, drugi je med košenjem trave padel na brežini.
Oglej si celoten članek

V Selu na območju Policijske uprave Murska Sobota so policisti obravnavali nesrečo pri delu, kjer je lastnik popravljal streho na gospodarskem poslopju. Zaradi izgube ravnotežja je padel s strehe in se poškodoval. V Policah je moški žagal hlodovino z motorno žago. Med žaganjem mu je motorno žago odbilo, zaradi česar se je porezal po sredincu leve roke ter po vratu in bradi. Zaradi poškodb je ostal na zdravljenju v bolnišnici.

V vinogradu v Šmartnem pa se je poškodoval moški. 76-letni domačin je v vinogradu, na strmi brežini, z nahrbtno kosilnico kosil travo. Na brežini je padel in na bradi dobil globoko vreznino. S kraja nesreče se je nato s traktorjem odpeljal domov, kjer so ga prevzeli reševalci in odpeljali na šivanje v bolnišnico v Šempeter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.