Karim Benzema odhaja v Real

Foto: Žurnal24 Karim Benzema od otroških let sanja, da bi nekoč zaigral za Real Madrid.
Real Madrid je očitno dobil novo okrepitev. Po pisanju španskih medijev naj bi se namreč v špansko prestolnico preselil 21-letni igralec Lyona Karim Benzema.
Oglej si celoten članek

Kraljevi klub iz Madrida je tako po Cristianu Ronaldu (94 milijonov evrov), Kakáju (65 milijonov) in Raulu Albiolu (15 milijonov) dobil četrto letošnjo okrepitev. Francoz Karim Benzema se bo iz Lyona v špansko prestolnico preselil v zameno za 35 milijonov evrov. Vzhajajoča zvezda francoskega nogometa je sicer že nekaj časa tarča najslavnejših in najbogatejših klubov na stari celini. Lyonov predsednik Jean-Michael Aulas pa je do zdaj vse ponudbe zavračal. Tudi Benzema je pred časom izjavil, da želi vsaj še eno leto ostati na stadionu Gerland in se čim bolje pripraviti na svetovno prvenstvo, ki ga bo drugo leto gostila Južnoafriška republika. Očitno pa sta se tako Aulas kot Benzema uklonila. Za Benzemaja sta se zanimala tudi Manchester United in Inter, a Real je imel očitno na mizi močnejše karte od angleškega in italijanskega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.