Katera so najboljša prenočišča v Ljubljani?

Foto: Anže Petkovšek Hostel Celica Foto: Austria Trend Hotel Austria Trend Hotel Foto: In Your Pocket Hoteli Foto: In Your Pocket Hoteli Foto: In Your Pocket Hoteli Foto: In Your Pocket Hoteli Foto: Hotel Meksiko Hotel Meksiko
Bralci In Your Pocket so v sedmih kategorijah izbirali najboljša prenočišča. Najboljši hostel je Celica, najboljši poslovni hotel pa Austria Trend.
Oglej si celoten članek

Bralci mednarodnega vodiča po mestih In Your Pocket so četrto leto zapored tudi v Ljubljani izbirali najboljša prenočišča. Ekipa In Your Pocket je zapisala, da je le stežka nabor več kot sto prenočišč skrčila na sedem različnih kategorij.

Med poslovnimi hotelih s štirimi zvezdicami, butičnimi manjšimi hoteli v starem mestnem jedru Ljubljane, svetovno znanimi hostli in družinski penzioni, je tako 2980 bralcev izbralo lestvico najboljših treh prenočišč v sedmih kategorijah.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.