Katere imate najraje?

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 nokia_E71_foto Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 kava, kofein Foto: Žurnal24 lasko Foto: Žurnal24 mleko Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 (Foto: Zurnal24) Foto: Žurnal24 Telekom prodaja tudi šest apartmajev v Barbarigi. (Foto: Boštjan Tacol) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 NLB je včeraj vložila predlog za stečaj shiranega cerkvenega holdinga. (Foto: Sa
Znana so imena blagovnih znamk, ki so med slovenskimi potrošniki najbolj zaupanja vredne in priljubljene. Lestvico najbolj priljubljenih sestavljajo denimo znamke Renault, Nokia, NLB, Mobitel.
Oglej si celoten članek

Slovenski potrošniki so v sklopu raziskave Trusted Brand izbirali zmagovalce v 40 različnih kategorijah.

Nekatere najbolj priljubljene znamke so:
avtomobili: Renault
gospodinjski aparati: Gorenje
ponudniki mobilne telefonije: Mobitel
ponudniki telekomunikacijskih storitev: Telekom Slovenije
banke: Nova Ljubljanska banka
zavarovalnice: Zavarovalnica Triglav
turistične agencije: Kompas
nakupovalni centri: Mercator
TV postaje: Pop TV
radijske postaje: Val 202
dnevni časopisi: Slovenske novice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.