Kateri telefonski paket ponujajo kaj?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Agencija za pošto in elektronske komunikacije je pripravila portal, kjer lahko na enem mestu vidite, kaj ponujajo različna telekomunikacijska podjetja.
Oglej si celoten članek

Na portalu Komuniciraj.eu, ki ga je pripravila Agencija za pošto in elektronske komunikacije (AKOS), lahko preverite ponudbo mobilnih in fiksnih telefonskih paketov pri različni operaterjih. Kot pravijo na agenciji, je bil njihov cilj, da uporabniki s filtriranjem ponudb po različnih kriterijih (cena, količina ...) v čim krajšem času pridobijo čim več osnovnih informacij o paketih operaterjev. Namen portala pa po navedbah agencije naj ne bi bil porabniku izbrati zanj najbolj ugoden paket.

Kot so ob tem izpostavili na Zvezi potrošnikov Slovenije, gre za zelo osnovno primerjavo, ki je lahko izhodišče za iskanje prave ponudbe na spletnih straneh operaterjev. Za točnost objavljenih podatkov, njihovo vsebino in ažurnost pa so odgovorni operaterji, ki so agenciji posredovali podatke.

Poleg primerjave paketov pa portal omogoča še priporočeno mesečno količino prenosa podatkov glede na vašo porabo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.