Kavčič bi ga kupil, Virant bi ga dal

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Gregor Virant bi Kavčiču odstopil vozilo državnega zbora. Kavčič meni, da nadomestni nakup državnega proračuna ne bi obremenil.
Oglej si celoten članek

V državni svet je danes prispel uradni dopis predsednika državnega zbora Gregorja Viranta, v katerem predlaga, da državni zbor odstopi vozilo državnemu svetu.

Kolegij predsednika državnega sveta Blaž Kavčič se bo s pismom seznanil v ponedeljek, 26. marca, ko bo o pismu povedal kaj več.

Kavčič upa na podporo

"Nadomestni nakup vozila za državni svet ne bo v ničemer obremenil državnega proračuna, to vam lahko osebno zagotovim. Prepričan sem, da me bodo člani kolegija državnega sveta v ponedeljek podprli, da pri dokončnem odločanju pri nadomestnem vozilu upoštevamo tako finančni položaj kot delovne potrebe, ki jih ima predsednik državnega sveta," pa je že danes povedal v oddaji Svet na Kanalu A.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:31 22. Marec 2012.

    koliko masno služijo da sploh ne rabijo službenih avt...naj si jih sami kupijo!! Katera firma bo meni kupila avto za …

  • 19:47 21. Marec 2012.

    ...a ni to tisti, ki je uniču že par podjetij...direktor telekoma...kako lahko taki tepci pridejo na tak položaj??? V čem …

  • 19:26 21. Marec 2012.

    Ukiniti državni svet in Kavčiča na zavod za zaposlovanje oz. delati v tovarno. A ga ni sram, da v tej …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.