Kazni si niso znižali

Foto: Fotosmedia
Foto: Fotosmedia
Domnevni morilci zlatarja želijo psihiatra.
Oglej si celoten članek

Šestega julija bodo na ljubljanskem sodišču začeli soditi Sandiju Prešernu, Simonu Tkalčcu in Alijanu Brajdiču, ki naj bi konec novembra med ropom umorili zlatarja Antona Paplerja.

Nihče od njih namreč do ni izkoristil možnosti, da bi se s tožilstvom sporazumeli za nižjo kazen v zameno za priznanje krivde, kar jim je v začetku junija predlagal sodnik. Trojici grozi do 30 let zapora, sodniku pa zdaj predlagajo, naj jih pregleda psihiater. Prešeren denimo trdi, da naj bi bil zasvojen z različnimi drogami. Po njegovem mnenju bi psihiater lahko ocenil, ali se je zaradi omamljenosti sploh zavedal, kaj dela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:35 20. Junij 2012.

    Pa se vsi omamimo, pa pol nismo nič krivi:(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.