Kdo je domov pospremil deklico?

Foto: Žurnal24 Preiskava vseh okoliščin nesreče še traja. (Foto: Anže Petkovšek)
Ljubljanski policisti že od konca novembra iščejo neznanega moškega, ki naj bi pred eno izmed ljubljanskih osnovnih šol ogovoril deklico in jo pospremil do doma.
Oglej si celoten članek

Na PU Ljubljana so za zurnal24.si potrdili, da so policisti 30. novembra prejeli prijavo, da je neznani moški pred ljubljansko osnovno šolo Valentina Vodnika ogovoril eno izmed učenk in jo pospremil do doma. Moški naj bi sicer tudi na drugih šolah nadlegoval otroke.

Dogodek ljubljanski policisti še preiskujejo, moškega, ki naj bi ogovarjal otroke, pa še niso izsledili. Ob tem pa staršem svetujejo, naj otroke poučijo, da se ne ozirajo na neznance, ki jih ogovarjajo.

Če jih neznanec še vedno nadleguje, naj stopijo do najbližje odrasle osebe. V primeru, da jih želi neznanec kam povabiti, pa naj mu otroci odgovorijo z odločnim "ne" in ne z "ne smem", "moram domov", "starši mi ne dovolijo".

Sicer pa policisti še svetujejo, naj si otrok čim bolj zapomni to osebo in naj dogodek takoj prijavijo policiji. Za preiskavo takšnih kaznivih dejanj je zelo pomemben opis domnevnega storilca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.