Kdo lahko premaga Chucka?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Šaljivo. Na spletu iščemo tudi odgovore na vprašanja, kako osvojiti fanta ali žensko, kako do denarja in vse o Chucku Norrisu.
Oglej si celoten članek

Na Najdi.si so zbrali nekaj od bolj šaljivih poizvedb v brskalniku v iztekajočem se letu. Uporabniki iščejo nasvete na različnih področjih.

Kdaj me bo oplodil?

Pri iskanju na temo ljubezni so najpogosteje iskane besedne zveze: kako osvojiti fanta, kako osvojiti žensko, kako osvojiti moškega, kako zanositi, kdaj me bo oplodil, zmenki zastonj, zakaj moške vleče v gostilno, zakaj moški varajo.

Kako prikriti dobiček?

Med iskanji praktične narave se najpogosteje pojavijo iskanja na temo denarja, iskanja službe in pokojninske reforme. Iz iskalnih nizov je mogoče razbrati, da Slovenci iščejo načine, kako bi najbolje poskrbeli zase v recesiji. Pogosta iskanja so bila: kako do denarja, kako igrati loto, da zadanem, kako se obnašati na razgovoru, se izplača lagati na razgovoru za službo, kako zmanjšati dobiček, kako prikriti dobiček, kako uiti pokojninski reformi, kako zbiti kilometre.

Chuck Norris

V rubriki razno so se uporabniki najpogosteje spraševali, zakaj so ljudje neumni, kako učitelj zmanjšuje anksioznost, ali bo res konec sveta, kje je beli zajček in kam hodi v fitnes Borut Pahor.

Zanimive so tudi poizvedbe iz sveta glasbe in filma.  Najbolj šaljiva iskanja v tej kategoriji so:  Lady Gaga je moški, hreščav glas Tanje Žagar, masaža dojk Saše Lendero. Kar trije iskalni nizi pa pripadajo Chucku Norrisu, in sicer: Chuck Norris se je prikazal Mariji, ali lahko kdo premaga Chucka Norrisa, ali se lahko Chuck Norris podpiše na zvočni zid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:38 20. December 2012.

    Ajde Janša, da te vidim...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.