Kemijski inštitut z novim v.d. direktorjem

Vlada je na včerajšnji seji dala soglasje k imenovanju Janeza Levca za vršilca dolžnosti direktorja Kemijskega inštituta za čas do imenovanja direktorja, vendar najdlje za dobo enega leta.
Oglej si celoten članek

Janeza Levca je za v. d. direktorja že v ponedeljek izbral upravni odbor Kemijskega inštituta, in sicer zaradi smrti dosedanjega direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika.

Jamnik je umrl v petek za posledicami strelnih ran, ki jih je dobil 16. decembra v napadu nanj na parkirišču v bližini gostinskega lokala na območju ljubljanskega Viča.

Kot je znano, osumljeni umora priznanega in uglednega slovenskega znanstvenika Janka Jamnika je že priprt. Zločin naj bi storil zaradi maščevanja, Jamnik ga je leta 2009 iz inštituta odpustil iz krivdnih razlogov. Izdale so ga med drugim sledi smodnika in mobitel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.