Ker je prišla žena, ljubico vrgel čez okno

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Maročan se je v svojem stanovanju zabaval z ljubico, ko je na vrata potrkala žena. Ker ni vedel kaj storiti, je ljubico vrgel iz prvega nadstropja.
Oglej si celoten članek

Ker se moški ni znal ali želel soočiti s svojo ženo in ji vse razložiti, se je odločil da je lažje, če skozi okno vrže ljubico.

Po podatkih policije je moški svojo 17-letno ljubico vrgel skozi okno takoj, ko mu je postalo jasno, da pred vrati stoji njegova žena. Dekle se na srečno ni poškodovalo, saj je padlo na kup vreč s smetmi.

A se je uboga reva v paniki nato zaletela v zid, pri tem pa si je poškodovalo glavo. Odpeljati so jo morali v bolnišnico, piše spletna stran emirates247.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 04:44 22. Januar 2013.

    nimate lektorjev??

  • 04:44 22. Januar 2013.

    Popravite prosim! Ljubico je vrgel SKOZI okno, ne čez okno. imate lektorjev??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.