Kitajska: najstnik z nožem ubil sedem ljudi

Foto: Sutterstock
Foto: Sutterstock
Kitajska policija je prijela najstnika, potem ko je v sredo z nožem ubil osem ljudi, ranil pa pet, so poročali kitajski državni mediji.
Oglej si celoten članek

Sedemnajstletnik je po sporu z dekletom vdrl na njen dom in tam z nožem ubil dva njena sorodnika, nato pa od tam zbežal in ubil še šest ljudi, pet pa ranil, je poročal časnik Legal Daily.

Najstnik s priimkom Li je napad izvedel v kraju Yongling v severovzhodni provinci Liaoning, policija pa ga je prijela na kraju zločina.

Na Kitajskem v zadnjih desetletjih narašča število nasilnih zločinov, saj v času gospodarskega razcveta vse bolj narašča prepad med bogatimi in revnimi.

Na začetku leta 2010 so sicer poročali o vrsti napadov z noži na šolarje po državi, v katerih je bilo ubitih okoli 20 ljudi, ranjenih pa več kot 50.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.