Kje je 31-letni Ivan?

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Pogrešajo 31-letnega Ivana Kovačiča iz Ljubljane. Vsi, ki bi o pogrešanem karkoli vedeli, pokličite policijo.
Oglej si celoten članek

Moški je visok 188 centimetrov, suhe postave in krajših rjavih las. Nazadnje je bil oblečen v temnomodro jakno s svetlikajočo se obrobo, nalepljeno čez pas, temnomodre hlače oziroma kavbojke ter sive pohodne čevlje, so sporočili s Policijske postaje Ljubljana Center.

Vse, ki bi o pogrešanem vedeli karkoli, prosijo, naj to sporočijo na telefon Policijske postaje Ljubljana Center 01 475 06 00, na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:22 30. April 2012.

    Folk zadnje čase kar izginja. Od danes pogrešana tudi tale punca:<br />http://slo-kronika.si/novice/crensovci-izginila-27-letna-manuela-horvat/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.