Kje je predsednik države? Čilira.

Foto: instagram Borut Pahor
Predsednik države je vsem, ki jih zanima, kje je in kaj počne v teh težjih časih, odgovoril z objavo na instagramu.
Oglej si celoten članek

"Malo ga SAM čilam na soncu. Vitamin D & te reči," je zapisal v objavi včeraj popoldne. Iz oznak je mogoče razumeti, da se je sončil na domačem balkonu.

Mnogi komentatorji so bili zaradi objave besni, češ da mu je vseeno za ljudi, nekdo pa je zapisal, da bi bilo dosti manj panike in več dobre volje, če bi vsi počeli to, kar je počel Pahor. "Čisto nič nimate od tega, da se vsako minuto psihirate za stvari, ki jih itak ne morete spremeniti,"« je zapisal eden od uporabnikov.

Nekaj pred drugo danes so s Pahorjevega uradnega profila tvitnili, da se je pogovarjal s hrvaškim predsednikom in mu izrazil sočutje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 36

  • 09:13 23. Marec 2020.

    Sem pa že mislil , da je škripnil............d

  • 20:57 22. Marec 2020.

    Sram vas je lahko da pisete take bedarije.Kaj bi radi iz ku rca od drzave da nam Svico naredi? G. …

  • 20:16 22. Marec 2020.

    Zamenjajmo tega maneken politika. Kakšen čudovid dan bi bil za Slovenijo😂.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.