Klecnil tudi Norbedo

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Težave. Za premoženje ene gostilne dražba razpisana, blokade v drugi.
Oglej si celoten članek

Koper. “To so moje osebne zadeve in izjav ne bom dajal,” nas je odpravil Gianni Norbedo, lastnik znane istoimenske gostilne v Ankaranu. Da je v težavah, kaže dejstvo, da je bila za del opreme njegove gostilne pred dnevi razpisana javna dražba, a jo je sodišče preklicalo, saj naj bi njegova nekdanja soproga oporekala lastništvu nekaterih predmetov, ki so bili dani na dražbo.

Po neuradnih informacijah je dražbo oziroma izvršbo sprožila banka NLB, in sicer zaradi terjatev v višini okoli 70 tisoč evrov. Znana gostilna ima po javno dostopnih podatkih od junija sicer blokiran transakcijski račun pri NLB, neuradno pa ima gostinec dolgove tudi pri nekaterih drugih subjektih, ki se ukvarjajo s posojanjem denarja na Obali.

Dirkal je s Popovičem

Norbedo je javnosti morda bolj znan kot človek, s katerim je neke junijske noči leta 2000 po koprski hitri cesti s porsche carrero tekmoval Boris Popovič. Pri 230 kilometrih na uro naj bi Norbedo svojega tedanjega kolega z avtomobilom oplazil, zato je Popoviča katapultiralo s ceste – po 40 metrih in po tem, ko se je večkrat zavrtel okoli osi, je imel zaradi prometne nesreče hude posledice: ostal je brez vranice in ledvice, skupil je dvojni zlom hrbteničnih vretenc in štiri zlome rebra, prebilo mu je prsni kos, dobil pa je tudi več udarcev in ran. Popovič je proti Norbedu nato vložil civilno tožbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.