Klecnile vladne spletne strani

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zaradi vzdrževalnih del vladne spletne strani dlje časa ne bodo delovale.
Oglej si celoten članek

Z ministrstva za javno upravo, ki skrbi za državno informatiko, so le skopo pojasnili: "Zaradi posega na energetskem napajanju je prišlo do izpada komunikacijskih stikal, na katere so povezani spletni strežniki državne uprave. V tem delu pričakujemo daljši izpad, uporabnike pa bomo sproti obveščali o spremembah." 

Koliko časa spletne strani ne bodo delovale, niso sporočili.

Dostop do strežnikov državne uprave zaradi izpada ni mogoč - tako so nedostopne spletne strani z domeno gov.si, med katere sodijo denimo spletne strani ministrstev. Portal e-uprave na naslovu e-uprava.gov.si medtem deluje. Prav tako so nemoteno dosegljive spletne strani vlade na naslovu vlada.si.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.