Klemenčič v kabinetu zaposlil sodelavko iz KPK

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Članica prejšnjega senata Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) je novo službo našla v kabinetu nekdanjega šefa Gorana Klemenčiča.
Oglej si celoten članek

Od danes v kabinetu pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča dela Liljana Selinšek, doktorica kazenskega prava, ena od dveh Klemenčičevih namestnikov, ko je bil ta predsednik protikorupcijske komisije, piše Večer

Selinškova je pred službo v KPK delala na Pravni fakulteti v Mariboru, nekaj časa je bila še v ekipi prejšnje informacijske pooblaščenke Nataše Pirc Musar.   

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:59 3. Marec 2015.

    hm mar ni nina bila nekaj casa celo pravna zastopnica j.j. ravno v tem casu ko je bil goran na …

  • mph
    16:58 2. Marec 2015.

    No, da ne bo pomote, Klemenčiča ne vidim kot barabo, tistega drugega pa ja. :-) Če je bila sodelavka in …

  • mph
    16:20 2. Marec 2015.

    Kaj zdaj po novem morajo vsi zaposlovat strogo tiste, ki niso bili nikoli zaposleni nikjer ali bi bilo morda bolje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.