Trčil v prevrnjeno vozilo in zapeljal z vozišča

Foto: Sobotainfo.com
Foto: Sobotainfo.com
Znanih je nekaj več podrobnosti prometne nesreče na pomurski avtocesti, v kateri je ena oseba umrla.
Oglej si celoten članek

Na pomurski avtocesti, približno tri kilometre pred Petrolovim bencinskim servisom Pince v smeri Madžarske, se je danes nekaj pred 7. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve kombinirani vozili z ukrajinskimi registrskimi tablicami. 

Kombinirano vozilo z ukrajinskimi registrskimi tablicami je vozilo po pomurski avtocesti v smeri Madžarske. Približno tri kilometre pred omenjenim bencinskim servisom mu je počila pnevmatika, zaradi česar se je vozilo prevrnilo na bok.

Čez slabo minuto je za njim pripeljalo drugo kombinirano vozilo z ukrajinskimi registrskimi tablicami. Voznik je kljub izogibanju trčil v prevrnjeno vozilo in nato zapeljal z vozišča, kjer je med prevračanjem iz vozila padla potnica, 63-letna državljanka Ukrajine, ki je na kraju podlegla poškodbam.

V spredaj vozečem vozilu je bilo pet potnikov, v drugem vozilu pa štirje. V prometni nesreči so bile še tri osebe hudo telesno poškodovane, nobena pa ni v življenjski nevarnosti. Vse so bile v drugem vozilu.

Foto: Sobotainfo.com prometna nesreča pomurska avtocesta

Kraj prometne nesreče sta si ogledala tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec.

Pokojna ukrajinska državljanka je letošnja četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah. V enakem lanskem obdobju je bilo smrtnih žrtev pet.

Zaradi prometne nesreče je bila pomurska avtocesta med priključkom Lendava in mejnim prehodom Pince proti Madžarski nekaj časa zaprta za promet.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.