Na prvi pogled se zdi, da je vse ok, toda ...

Foto: PU Koper Tovornjak, PU Koper Foto: PU Koper Tovornjak, PU Koper Foto: PU Koper Tovornjak, PU Koper Foto: PU Koper Tovornjak, PU Koper
Tovor slabo pritrjen, ena izmed pnevmatik popolnoma uničena.
Oglej si celoten članek

Policisti specializirane enote avtocestne policije (SEAP) so v torek okrog 8.30. ure dopoldne na avtocesti A-1 pred predorom Kastelec, na relaciji Kozina – Črni Kal, opazili vlečno vozilo s polpriklopnikom, so sporočili iz Policijske uprave Koper. Vozil ga je vozil 35-letni državljan Bosne in Hercegovine.

Policisti so ugotovili, da je voznik tovor izrednih dimenzij pritrdil z oprtnicami v nasprotju s pravili, zaradi česar bi se lahko oprtnice pretrgale. Obenem je bila na polpriklopniku ena pnevmatika popolnoma uničena.

Vozilo je bilo izločeno iz prometa, vozniku pa so vročili plačilni nalog v vrednosti 520 evrov. Zoper pravno osebo, prevozno podjetje v Sloveniji, bo uveden hitri postopek in izdana odločbo o prekršku, so dodali na PU Koper.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • MK
    15:09 22. Junij 2022.

    na odpad z njim.... globo pa nabit takšno, da ne bo več opravljal prevozniške dejavnosti... nikoli več

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.