Kmalu dražji tudi boni

Foto: Žurnal24 S februarjem dražji tudi študentski boni.
Prihodnji mesec bo začel veljati nov seznam ponudnikov študentske prehrane. Čeprav se bo višina subvencije za obrok uskladila z inflacijo, pa je ponekod mogoče pričakovati višje cene bonov.
Oglej si celoten članek

Nova višina subvencije bo 2,43 evra, vrednosti bonov pa se lahko zvišajo za največ 3,6 odstotka, so sporočili s Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU). Študentje se lahko po drugem odpiranju razpisa za ponudnike subvencionirane študentske prehrane ministrstva za delo, družino in socialne zadeve prehranjujejo pri 45 novih ponudnikih v 55 gostinskih lokalih. Seznam je objavljen na spletnih straneh ŠOU, na katerih so objavili tudi začasno veljaven cenik in vrednost bonov za študentsko prehrano. Z dokončnim cenikom bo ŠOU študente seznanil februarja, ko bodo dokončno znane cene in vrednosti bonov. Te se namreč usklajujejo z indeksom cen življenjskih potrebščin enkrat na leto.

Za pomoč študentom pri izbiri gostinskih lokalov, tako novih kot starih ponudnikov študentske prehrane v Ljubljani, pa je ŠOU v Ljubljani pripravil brezplačen zemljevid lokalov študentske prehrane. Študentje ga lahko prevzamejo na prodajnih mestih bonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.