Kmalu tudi pravljična dežela

Foto: Žurnal24 Veseli december se je v Laškem začel s sejmom, nadaljeval pa se bo z božičnim ko
Iz ponedeljkove štajerske izdaje tiskanega Žurnala: Pestro. V Laškem silvestrovanja na prostem letos ne organizirajo, vendar koncertov in sejmov ne manjka.
Oglej si celoten članek

Celje, Laško. Danes bodo lahko Celjani ob 20. uri na Glavnem trgu prisluhnili Celjskemu dixieland ansamblu. To bo prvi od šestih koncertov, ki se bodo do konca leta zvrstili na prostem. Najmlajši pa že težko čakajo, da bo ta petek svoja vrata odprla edinstvena Pravljična dežela, le dan zatem pa božično-novoletni sejem. Veseli december se bo v Celju končal s silvestrovanjem na prostem, na katerem bodo zadnje minute v letu odštevali Čuki, nebo pa bo razsvetlil veličasten 
ognjemet.

Prihajajo Rock Partyzani
Pestro je tudi v Laškem, kjer sta se glavna organizatorja Veselega decembra, Stik Laško in Občina Laško, odločila za drugačen koncept praznovanja. Po več kot desetih letih ne bodo več pripravili silvestrovanja na prostem, zato pa se bodo Laščani od starega leta poslovili dan prej. “Na občinskem dvorišču bomo pripravili pestro dogajanje ob zvokih prazničnih pesmi, ljudskih običajih in plesih, zatem pa bo sledila zabava z Rock Partyzani,” pove Andreja Križnik, predsednica Turističnega društva Laško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.