Kmalu YouTube TV, pokop TV operaterjev?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Podjetje Alphabet Inc. bo v naslednjih tednih na svoji platformi Youtube zagnala novo storitvijo, ki bo ponujala neposreden prenos vsebine štirih vodilnih ameriških televizijskih mrež.
Oglej si celoten članek

To je najavila izvršna direktorica Youtuba Susan Wocicki. Nova storitev se bo imenovala YouTube TV, mesečna naročnina pa bo znašala dobrih 30 evrov in bo veljala za šest uporabniških računov, je novinarjem razložila Wojcickijeva.

V ponudbi bo več kot 40 televizijskih mrež, vključno z ESPN, Walt Disney in originalna produkcija Youtube. S tem bo Youtube postal konkurenčen storitvam, ki jih ponujajo podjetja Dish Network Corp (Sling TV), AT&T (DirecTV Now ) in Sony Corp (PlayStation Vue), ki so namenjena gledalcem, ki so se odpovedali tradicionalnim televizijskim paketom ali jih nikoli niso imeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:48 18. Marec 2017.

    Dam natačno 0.0000000 eur za to, a bo dovolj?

  • 12:52 18. Marec 2017.

    cseeno so predragi pa za 6 uporabnikov ma ni to ravno ugodno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.