Kmetijsko ministrstvo se seli v Slovenijales

Foto: Žurnal24 Novi prostori bodo po trditvah ministra za kmetijstvo Milana Pogačnika prinesli
Za najem 7.187 kvadratnih metrov poslovnih prostorov bodo na ministrstvu za kmetijstvo odšteli slabih 80 tisoč evrov na mesec.
Oglej si celoten članek

Selitev na ministrstvu za kmetijstvo utemeljujejo z besedami, da jim bo nova lokacija omogočila večji prihranek stroškov, boljšo organizacijo dela in večjo povezanost med organi v sestavi. To pa bo prispevalo k lažjemu in učinkovitejšemu delu.

Poleg ministrstva se bodo na to lokacijo selili še veterinarska uprava, fitosanitarna uprava ter inšpektorat za kmetijstvo, gozdarstvo in hrano. Novo lokacijo bo ministrstvo začelo uporabljati deloma že letos, v celoti pa v začetku prihodnjega leta.

Pred selitvijo bo moral Slovenijales, ki se tudi zaradi selitve prejšnjih najemnikov utaplja v vse višjih rdečih številkah, prostore deloma še prenoviti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.